Om

Københavns Skiltefabrik består af Line Engelhardt Hansen, der har en bred kreativ erfaring, herunder:

● Skiltetekniker
● Klassisk tegning
● Illustration
● Scenografi og lyssætning
● Fotografi – analogt og digitalt
● Håndbogbinding
● Grafisk tekniker
● Billedkunst og kunstner assistance

Således er jeg i stand til at løse både alsidige og kreative opgaver for mine kunder, samtidig med jeg har det fundamentale indenfor skiltefaget på plads. Derfor kan jeg ligeledes bistå med klassisk skiltning, folier, logodesign og håndmålede skilte. 

Da jeg mener, at vi alle kan bidrage til at gøre vores samfund til en bedre version af sig selv, tager jeg aktivt stilling til hvordan jeg udfører mit erhverv, hvem jeg samarbejder med, og støtter både lokale og globale initiativer. 

Derfor arbejder jeg aktivt for at nedbringe mængden og typen af affald, jeg som skiltevirksomhed producerer. Jeg forsøger altid at anvende de mest bæredygtige materialer, recycler affald, og cykler mest muligt ud til opgaver med vores uundværlige Omnium Cargo Cykler

Af samme årsag har jeg valgt at være en del af Under Ombygning, fordi jeg mener at også skiltefaget har brug for en opgradering ift solidaritet, bæredygtighed og feminisme – og jeg ønsker at gå foran i denne omstilling.

Services

• Logo designs
Håndmalede skilte
Galvmalerier
• Udhængsskilte / galgeskilte
• Udskårne folier til vinduer / facader / biler / udstillingstekst etc.
• Storformatsprint
• Bannere
Udsmykningsopgaver og kreativ assistance

Hent vores forretningsbetingelser