Om

Københavns Skiltefabrik består af Sille Stenersen Egedal og Line Engelhardt Hansen, der tilsammen har en bred kreativ erfaring, herunder:

Faguddannet skiltetekniker
● Klassisk tegning
● Illustration
● Scenografi og lyssætning
● Fotografi – analogt og digitalt
● Håndbogbinding
● Grafisk tekniker
● Billedkunst og kunstner assistance

Således er vi i stand til at løse både alsidige og kreative opgaver for vores kunder, samtidig med vi har det fundamentale indenfor skiltefaget på plads. Derfor kan vi ligeledes bistå med klassisk skiltning, folier, logodesign og håndmålede skilte. 

Da vi mener, at vi alle kan bidrage til at gøre vores samfund til en bedre version af sig selv, tager vi aktivt stilling til hvordan vi udfører vores erhverv, hvem vi samarbejder med, og støtter både lokale og globale initiativer. 

Derfor arbejder vi aktivt for at nedbringe mængden og typen af affald, vi som skiltevirksomhed producerer. Vi forsøger altid at anvende de mest bæredygtige materialer, recycler affald, og cykler mest muligt ud til opgaver med vores uundværlige Omnium Cargo Cykler

Af samme årsag har vi valgt at være en del af Under Ombygning, fordi vi mener at også skiltefaget har brug for en opgradering ift solidaritet, bæredygtighed og feminisme – og vi ønsker at gå foran i denne omstilling.

Services

• Logo designs
Håndmalede skilte
Galvmalerier
• Udhængsskilte / galgeskilte
• Udskårne folier til vinduer / facader / biler / udstillingstekst etc.
• Storformatsprint
• Bannere
Udsmykningsopgaver og kreativ assistance

Hent vores forretningsbetingelser her